LA CARTA
les amanides
Russa Casolana
Patata, pastanaga, pebrot de piquillo, maonesa, tonyina i olives
Clàssica
Enciams, tomàquet, pebrot verd i vermell, olives, ceba i tonyina
6,90
Capresse
Tomàquet, mozarella, olives i oli d’alfàbrega
Contrastos
Enciams, tomàquet, pastanaga, formatge, favetes, codony i pernil ibèric
Tèbia de Cabra
Enciams, fruits secs, fruita, vinagreta de modena i formatge de cabra
Burratina
Canonges, tomàquet casé, pesto verd i vermell, burrata i oli d’alfàbrega
Amanida Japonesa
Alga Wakame amb sésam torrat, cogombre, soja dolça i cues de gamba
9,90
Xatonada
Escarola, bacallà d’Islàndia, anxoves, tonyina, olives i romesco
Esqueixada
Tomàquet, ceba tendra, bacallà d’Islàndia, olives negres i olivada
Noruega
Variat d’enciams, fruita fresca, vinagreta de mel i anet i salmó marinat
Cesar
Enciams,tomàquet, pollastre cruixent, bacó i salsa suau de mostassa
11,90
ous de pagès
Ferrats o a baixa temperatura
Ous amb patates i pernil ibèric
Ous amb patates i xistorra
Ous amb patates i botifarró de ceba
10,90
Ous amb patates i foie fresc
12,90
Truita
Patates
Patates i ceba
5,90
pintxos i platets
Gilda d’anxova del cantàbric
Gilda de seito en vinagre
2,40
Xistorra de Navarra
Botifarró de ceba amb all i oli gratinat
Sobrasada mallorquina i formatge brie
2,60
Pernil ibèric
Gambes a la planxa
Casoleta de brandada de bacallà
Mini burguer d’angus amb formatge i ceba
Sardina fumada amb tomàquet i cansalada
3,50
Steak tàrtar de filet de bou
Tàrtar de tonyina bluefin
Tàrtar de bacallà d’Islàndia
Tàrtar de Salmó noruec
3,90
Filet de vedella amb allets
Foie fresc d’ànec amb poma i Pedro Ximenez
4,50
entrants
Crema de ceps amb un toc de tòfona blanca
Canelons de carn a l’estil de l’àvia
Rossejat de fideus amb sípia
Trinxat de la Cerdanya
Pasta del dia
8,90
Gaspatxo de sindria
Salmorejo cordovès ‘…tal i com deu mana’
7,90
Risotto de ceps amb tòfona negra
Timbal d’escalivada amb formatge de cabra i pernil
10,90
tapes del mar
Anxoves XXL del cantàbric – 6 filets
11,90
Seitons en vinagre
6,90
Filets de sardines fumades 3u.
8,90
Xipiró fresc fregit
Txocos de sípia arrebossats
Calamars a la romana
Calamars d’Arenys a la planxa
Calamars arrebossats a l’andalusa
10,90
Navalles a la planxa amb all i julivert
Tallarines de Tarragona
‘Zamburriñas’ amb ceba confitada 10u.
11,90
Musclos al vapor
Daus de bacallà arrebossats
Xirles al vi blanc
8,90
Cloïses de cultiu gallegues
Escopinyes al vapor
14,90
Pop a la gallega amb ‘cachelos’
Pota de pop brasejada
Gambes a l’allet amb un toc de bitxo
Escamarlanet petit saltat
12,90
les tapes clàssiques
Xips de carxofa
Xampinyons saltats amb pernil ibèric
Alberginia arrebossades amb mel
Pebrots de “padrón” fregits
Patates braves UNÂNIME
5,90
Pernil ibèric cuit amb patates a la gallega
Bunyols de bacallà
Cruixent de pit de pollastre
Daus de brie arrebossats amb coulis de gerds
Aletes de pollastre amb salsa barbacoa
8,90
Provolone amb xistorra i ceba confitada
Fondeu de formatges
Callos a la madrilenya
9,90
Croquetes de pernil o pernil ibèric – uni.
1,40
Pernil ibèric tallat a màquina – 100g
13,90
tartars i més
Filet de bou
Filet de bou, cogombre, ceba i la nostra salsa
Bacallà d’Islàndia
Daus de bacallà d’Islàndia, tomàquet, ceba, olives i olivada
Salmó noruec
Daus de salmó noruec, tomaquet, alvocat, oli i anet
Tonyina bluefin
Daus de tonyina bluefin amb tomàquet, alvocat, oli i soja
12,90
Ceviche de gambes i mango
Cues de gambes, coriandre, ceba morada, llima, llimona i mango
13,90
carpaccio
Bacallà d’Islàndia
Làmines de bacallà amb tomàquet natural i olivada
Tonyina Vermella
Làmines de tonyina vermella amb oli i soja
Salmó noreuc
Làmines de salmó noruec amb oli i anet
10,90
Filet de bou
Làmines de filet de bou amb encenalls de formatge parmesà
12,90
Tataki
Tonyina vermella amb sèsam i soja
Salmó noruec amb llet de coco i mango
12,90
Filet de bou soasado amb oli de tòfona
14,90
carns
Botifarra de pagès amb patates fregides
Mandonguilles guisades amb calamars
Fricandó de vedella amb bolets
9,90
Galtes de porc ibèric al forn
Secret ibèric
Peus de porc guisats o bresejats
Filet de porc ibèric
10,90
Melós de vedella a baixa temperatura
12,90
Cuixa de cabrit al forn
Espatlla de cabrit al forn
16,90
Filet de bou
16,90
Filet de bou amb foie i Pedro Ximenez
19,90
Entrecot de vedella 225g
10,90
Entrecot de vedella 350g
13,90
Foie d’ànec fresc amb puré de poma i P.X.
16,90
Xuletó de bou cada 100g
4,90
Salses
Roquefort – Ceps – Pebre verd – Mostassa – Pebrot escalivat
1,90
peixos
Tonyina amb ceba caramelitzada i soja
Lluç de pintxo a la planxa o amb allets
Bacallà d’Islàndia arrebossat o confitat
12,90
Llom de salmó noruec
Daus de Rap a la romana
Lloms de rap a la marinera
15,90
Llobarro salvatge
Filet de turbot
Rapet de Roses a la planxa
17,90
ostres
Normandia petita
1 uni
1,80
12 uni
18,00
Normandia mitjana
1 uni
3,60
12 uni
18,00
postres
Gelats variats
Coco – Llimona – Xocolata – Vainilla – Festuc – Maduixa
Crema Catalana
Arròs amb llet
Flam d’ou amb nata
Iogur natural amb coulis de gerds
Mel i mató
Tarta santiago amb Meus Amores
Duet de fruita natural
3,70
Brownie de nous amb gelat de vainilla
Suc de taronja amb gelat de vainilla i contreau
Maduixes balsàmiques amb crema anglesa
Coulant de xocolata amb gelat de vainilla
Crep de Nutella
Sopa freda de llimona amb cava i fruita
4,60
postres d’autor
NY Chessecake
Tiramisú
5,80
cafès
Cafè irlandès
Cafè, whisky i nata
Cafè escocès
Cafè, whisky i gelat de vainilla
Cafè francès
Cafè, cognac i nata
Cafè cubà
Cafè, rom de canya i nata
6,20
infusions
Royal English
Smooth Grey
Golden Oolong
Velvet Green
Camíla Sunday
Rooibos Dreams
Rose Berry Blues
Ginger Green Paradise
Dekicate Mint
1,80
*Tots els preus inclouen l’IVA