PRIMERS
Patates braves “UNANIME”
Amanida capresse [Tomàquet, mozarel·la, olives negres i alfabrega]
Sopa de galets amb pilotes
Fabes contades
Wok d’arròs amb verdures, bolets i bacó
Croquetes de rostit
Zampinyons saltats amb pernil
Macarrons a la bolonyesa de carn
Musclos de roca al vapor
Pernil ibèric cuit a la gallega
SEGONS
Calamars a l’andalusa
Bacallà d’Islandia a la donostiarra
Pit de pollastre empanat
Carpaccio de vedella amb oli i parmesa
Rossejat de fideus amb sèpia i all i oli
Entrecot de vedella +225g
Hamburguesa de vedella gallega 220g amb patates i formatge fós
Ous de pagès a baixa temperatura amb patates palla amb botifarró de ceba
Callos amb cigrons
Botifarra de pagés amb mongetes seques
POSTRES
Tarta Santiago amb meus amores
Crema catalana
Arròs amb llet
Iogur natural amb coulins de gerds
Mel i mató
Panacotta de dia
Pastis gelat de capuccino
AIGUA MINERAL I BEGUDA A TESCOLLIR
Refresc o cervesa
Vi blanc, rosat o negre o turbio