LA CARTA

les amanides

Russa Casolana

Patata, pastanaga, pebrot de piquillo, maonesa, tonyina i olives

Clàssica

Enciams, tomàquet, pebrot verd i vermell, olives, ceba i tonyina

6,90

Capresse

Tomàquet, mozarella, olives i oli d’alfàbrega

Contrastos

Enciams, tomàquet, pastanaga, formatge, favetes, codony i pernil ibèric

Tèbia de Cabra

Enciams, fruits secs, fruita, vinagreta de modena i formatge de cabra

Burratina

Canonges, tomàquet casé, pesto verd i vermell, burrata i oli d’alfàbrega

Amanida Japonesa

Alga Wakame amb sésam torrat, cogombre, soja dolça i cues de gamba

9,90

Xatonada

Escarola, bacallà d’Islàndia, anxoves, tonyina, olives i romesco

Esqueixada

Tomàquet, ceba tendra, bacallà d’Islàndia, olives negres i olivada

Noruega

Variat d’enciams, fruita fresca, vinagreta de mel i anet i salmó marinat

Cesar

Enciams,tomàquet, pollastre cruixent, bacó i salsa suau de mostassa

11,90

ous de pagès

Ferrats o a baixa temperatura

Ous amb patates i pernil ibèric
Ous amb patates i xistorra
Ous amb patates i botifarró de ceba

10,90

Ous amb patates i foie fresc

12,90

Truita

Patates
Patates i ceba

5,90

pintxos i platets

Gilda d’anxova del cantàbric

Gilda de seito en vinagre

2,40

Xistorra de Navarra

Botifarró de ceba amb all i oli gratinat

Sobrasada mallorquina i formatge brie

2,60

Pernil ibèric

Gambes a la planxa

Casoleta de brandada de bacallà

Mini burguer d’angus amb formatge i ceba

Sardina fumada amb tomàquet i cansalada

3,50

Steak tàrtar de filet de bou

Tàrtar de tonyina bluefin

Tàrtar de bacallà d’Islàndia

Tàrtar de Salmó noruec

3,90

Filet de vedella amb allets

Foie fresc d’ànec amb poma i Pedro Ximenez

4,50

entrants

Crema de ceps amb un toc de tòfona blanca

Canelons de carn a l’estil de l’àvia

Rossejat de fideus amb sípia

Trinxat de la Cerdanya

Pasta del dia

8,90

Gaspatxo de sindria

Salmorejo cordovès ‘…tal i com deu mana’

7,90

Risotto de ceps amb tòfona negra

Timbal d’escalivada amb formatge de cabra i pernil

10,90

tapes del mar

Anxoves XXL del cantàbric – 6 filets

11,90

Seitons en vinagre

6,90

Filets de sardines fumades 3u.

8,90

Xipiró fresc fregit

Txocos de sípia arrebossats

Calamars a la romana

Calamars d’Arenys a la planxa

Calamars arrebossats a l’andalusa

10,90

Navalles a la planxa amb all i julivert

Tallarines de Tarragona

‘Zamburriñas’ amb ceba confitada 10u.

11,90

Musclos al vapor

Daus de bacallà arrebossats

Xirles al vi blanc

8,90

Cloïses de cultiu gallegues

Escopinyes al vapor

14,90

Pop a la gallega amb ‘cachelos’

Pota de pop brasejada

Gambes a l’allet amb un toc de bitxo

Escamarlanet petit saltat

12,90

les tapes clàssiques

Xips de carxofa

Xampinyons saltats amb pernil ibèric

Alberginia arrebossades amb mel

Pebrots de “padrón” fregits

Patates braves UNÂNIME

5,90

Pernil ibèric cuit amb patates a la gallega

Bunyols de bacallà

Cruixent de pit de pollastre

Daus de brie arrebossats amb coulis de gerds

Aletes de pollastre amb salsa barbacoa

8,90

Provolone amb xistorra i ceba confitada

Fondeu de formatges

Callos a la madrilenya

9,90

Croquetes de pernil o pernil ibèric – uni.

1,40

Pernil ibèric tallat a màquina – 100g

13,90

tartars i més

Filet de bou

Filet de bou, cogombre, ceba i la nostra salsa

Bacallà d’Islàndia

Daus de bacallà d’Islàndia, tomàquet, ceba, olives i olivada

Salmó noruec

Daus de salmó noruec, tomaquet, alvocat, oli i anet

Tonyina bluefin

Daus de tonyina bluefin amb tomàquet, alvocat, oli i soja

12,90

Ceviche de gambes i mango

Cues de gambes, coriandre, ceba morada, llima, llimona i mango

13,90

carpaccio

Bacallà d’Islàndia

Làmines de bacallà amb tomàquet natural i olivada

Tonyina Vermella

Làmines de tonyina vermella amb oli i soja

Salmó noreuc

Làmines de salmó noruec amb oli i anet

10,90

Filet de bou

Làmines de filet de bou amb encenalls de formatge parmesà

12,90

Tataki

Tonyina vermella amb sèsam i soja

Salmó noruec amb llet de coco i mango

12,90

Filet de bou soasado amb oli de tòfona

14,90

carns

Botifarra de pagès amb patates fregides

Mandonguilles guisades amb calamars

Fricandó de vedella amb bolets

9,90

Galtes de porc ibèric al forn

Secret ibèric

Peus de porc guisats o bresejats

Filet de porc ibèric

10,90

Melós de vedella a baixa temperatura

12,90

Cuixa de cabrit al forn

Espatlla de cabrit al forn

16,90

Filet de bou

16,90

Filet de bou amb foie i Pedro Ximenez

19,90

Entrecot de vedella 225g

10,90

Entrecot de vedella 350g

13,90

Foie d’ànec fresc amb puré de poma i P.X.

16,90

Xuletó de bou cada 100g

4,90

Salses

Roquefort – Ceps – Pebre verd – Mostassa – Pebrot escalivat

1,90

peixos

Tonyina amb ceba caramelitzada i soja

Lluç de pintxo a la planxa o amb allets

Bacallà d’Islàndia arrebossat o confitat

12,90

Llom de salmó noruec

Daus de Rap a la romana

Lloms de rap a la marinera

15,90

Llobarro salvatge

Filet de turbot

Rapet de Roses a la planxa

17,90

ostres

Normandia petita

1 uni

1,80

12 uni

18,00

Normandia mitjana

1 uni

3,60

12 uni

18,00

postres

Gelats variats

Coco – Llimona – Xocolata – Vainilla – Festuc – Maduixa

Crema Catalana

Arròs amb llet

Flam d’ou amb nata

Iogur natural amb coulis de gerds

Mel i mató

Tarta santiago amb Meus Amores

Duet de fruita natural

3,70

Brownie de nous amb gelat de vainilla

Suc de taronja amb gelat de vainilla i contreau

Maduixes balsàmiques amb crema anglesa

Coulant de xocolata amb gelat de vainilla

Crep de Nutella

Sopa freda de llimona amb cava i fruita

4,60

postres d’autor

NY Chessecake

Tiramisú

5,80

cafès

Cafè irlandès

Cafè, whisky i nata

Cafè escocès

Cafè, whisky i gelat de vainilla

Cafè francès

Cafè, cognac i nata

Cafè cubà

Cafè, rom de canya i nata

6,20

infusions

Royal English

Smooth Grey

Golden Oolong

Velvet Green

Camíla Sunday

Rooibos Dreams

Rose Berry Blues

Ginger Green Paradise

Dekicate Mint

1,80

*Tots els preus inclouen l’IVA